17 май 2022 г.

'ЗУМБА ФРЕШ' - САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА ГРУПИТЕ ПО МОДЕРНИ ТАНЦИ И ЗУМБА

 

ЗУМБА ФРЕШ” така бе представен невероятният самостоятелен концерт на групите по модерни танци за деца и групата по Зумба танци за възрастни към НЧ "Родопска искра 1880" град Чепеларе. Те показаха над шест различни танца с различна и необикновена хореография, заредени с много емоции и енергия. Ръководителят на танцьорите Руслана Карова бе неизменна част от всеки танц, което е ясен показател за неимоверната подкрепа и желание за развитието на децата и създаването на нещо ново и различно за града ни.

Специални гости на събитието бяха бийтбоксърите Тодор Златанов Тодоров и Мартин Тодоров Симеонов, който взривиха публиката със своите умения.

Всички деца от групите получиха по няколко символични подаръка и грамоти от НЧ „Родопска искра 1880” в знак на признателност за положения от тях труд. Участниците Тодор Тодоров и Мартин Симеонов, които завършват средното си образование  също получиха подаръци, които да има напомнят за щастливите моменти на сцената. Най-големите участници също бяха наградени от читалището, а те от своя страна също благодариха с пожелания и подаръци на ръководството на читалището за подкрепата! Родители отправиха своите пожелания и благодарности към ръководителя на групите Руслана Карова и ръководството на читалището.

Г-н Стоян Кузмов – зам.кмет на Община Чепеларе поздрави всички участници с цветя и грамоти, като пожела много енергия за осъществяване на делата им и много творчески успехи и занапред!

           ДАРИ ЛЕСНО С PayPal
        ДАРИ С БАНКОВ ПРЕВОД
      ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВА
            НА ЧИТАЛИЩЕТО:
  •    Сметка IBAN:       BG38STSA93000005297352
  •    Банков код BIC:   STSABGSF
  •    Титуляр:              НЧ "РОДОПСКА ИСКРА" 1880
  •    Банка:                    Банка ДСК