26 декември 2017 г.

ЮБИЛЕЕН КОНЦЕРТ НА ФА'ОРФЕЙ'

Фолклорен ансамбъл „Орфей” при Народно читалище „Родопска исрка 1880” отбеляза своята 10-та годишнина от основаването си. На 20.12.2017г. в големия салон на Народно читалище „Родопска искра 1880” с тържествен юбилеен концерт, Фолклорен ансамбъл „Орфей” отбеляза своя десет годишен юбилей, като изнесе пред своите зрители и 20-ят си пореден концерт на сцената на читалището. В тържеството взеха участие деца от Центъра за настаняване от семеен тип в село Павелско и мъжка певческа група при Народно читалище „Алеко Константинов 1880” село Павелско.
Пред публиката бяха представени както родопски песни и танци, характерни за Родопите така и най-различни танци от различно естество.
Гости на юбилейния концерт бяха кмета на град Чепеларе Г-жа Славка Чакърова и заместник кмета Г-жа Наталия Каварджиева.
На финала на концерта след приветствени слова от различни институции, 11-те деца от Центъра за настаняване от семеен тип в село Павелско, получиха подаръци осигурени от Фолклорен ансамбъл „Орфей”.


Благодарим на всички, които уважиха това мило тържество. С присъствието си всички засвидетелствахте уважение и признателност към всички самодейци, които отделят всеки ден от времето си за да се посветят на читалищното дело!


           ДАРИ ЛЕСНО С PayPal
        ДАРИ С БАНКОВ ПРЕВОД
      ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВА
            НА ЧИТАЛИЩЕТО:
  •    Сметка IBAN:       BG38STSA93000005297352
  •    Банков код BIC:   STSABGSF
  •    Титуляр:              НЧ "РОДОПСКА ИСКРА" 1880
  •    Банка:                    Банка ДСК